Homepagina > Het bedrijf > Onze diensten

Onze diensten

Sinds 2004 beschikt SES-EUPEN over een nieuw magazijn met een oppervlakte van 1400 m². Meer dan 3.000 artikelen worden op voorraad gehouden. Wij leveren binnen de 48 uur overal in België en het Groothertogdom Luxemburg.


Door onze klantgerichte filosofie bieden wij onze klanten onder meer :

- Een reserveringssysteem van producten

Dit systeem geeft aan onze klanten de zekerheid, in een heel korte tijdstip beleverd te worden, zelfs met « niet standaard » artikelen.
Na het invullen van een schriftelijke overeenkomst slaan wij de goederen met de gevraagde hoeveelheid op. Van zodra de klant een bestelling bij ons geplaatst heeft, wordt zijn voorraad weer aangepast tot het vooraf afgesproken aantal.
Hierdoor verlenen wij aan onze klant een gepriviligeerde stock van de benodigde artikelen en dit doen wij gratis.
- Een atelier voor de montage van nokkenschakelaars

Om aan de wensen van de klanten sneller en soepeler te kunnen voldoen, beschikt SES-EUPEN al sinds vele jaren over een atelier voor de montage van nokkenschakelaars BACO PR12.
Dit atelier laat ons toe om nokkenschakelaars, die niet standaard zijn, aan te bieden met een heel korte levertermijn. Hierdoor kunnen bvb. lange onderbrekingen in de productielijn, veroorzaakt door een nokkenschakelaar die niet meer (goed) werkt, vermeden worden.

Onze kantoren zijn geopend van maandag tot donderdag van 8.00 tot 12.00 uur en van 12.30 tot 17.00 uur en ’s vrijdags van 8.00 tot12.00 uur en van 12.30 tot 15.00 uur.

Copyright SES-EUPEN - Folgen Sie der Website des Lebens RSS 2.0