Homepagina > Home

Ons bedrijf

Sedert meer dan 60 jaar is SES-EUPEN gespecialiseerd in de verkoop van elektrisch materiaal voor laagspanning. Wij verdelen exclusief in België belangrijke buitenlandse merken.

Sinds 2002 maakt SES-EUPEN deel uit van de internationale groep SES-STERLING met zetel in de Elzas (Frankrijk).

SES-STERLING is een industriële groep, die sinds haar oprichting in 1920 steeds door dezelfde familie geleid wordt. SES-STERLING biedt een compleet gamma aan om draden en kabels te isoleren, te beschermen, te markeren en te bevestigen. De productie beschikt – verdeelt over 8 locaties in de Elzas – over 70.000 m² voor de fabricage van het uitgebreide aanbod.

SES-STERLING is een modern productiebedrijf, uitgerust met een R&D afdeling, waar alle bestaande normen toegepast en doorlopend nieuwe producten ontwikkeld worden. Door een permanente opvolging van de productie waarborgt SES-STERLING een constante kwaliteit.

SES-STERLING is in heel Europa vertegenwoordigd via verdelers en door filialen in o.a. Duitsland, Groot-Brittannië, Zwitserland en België.

Onze troeven

Voor SES-EUPEN is een optimale service van heel groot belang. De opbouw van een langdurige en klantengerichte samenwerking is voor ons meer dan vanzelfsprekend. Met producten die alsmaar evolueren, bieden wij naast onze producten van hoge kwaliteit ook globale oplossingen, die aan de hoogste eisen voldoen.

De optimale samenwerking met onze verschillende partners en de interne knowhow van vele jaren geven niet alleen de zekerheid van kwaliteitsproducten, maar ook een correcte opvolging van alle technisch-commerciële aanvragen en dit in de 3 landstalen.
Sinds 2004 beschikt SES-EUPEN over een nieuw magazijn met een oppervlakte van 1400 m². Meer dan 5.000 artikelen worden op voorraad gehouden. Wij leveren binnen de 48 uur in gans België en het Groothertogdom Luxemburg.

Overeenkomstig met een klantgerichte filosofie kunnen wij onze klanten een reserveringssysteem van producten aanbieden. Hiermee verlenen wij hen de mogelijkheid om gratis, met een op maat aangepaste voorraad te werken.

Onze kantoren zijn geopend van maandag tot donderdag van 8.00 tot 12.00 uur en van 12.30 tot 16.30 uur en ’s vrijdags van 8.00 tot 12.00 uur en van 12.30 tot 15.00 uur.

Copyright SES-EUPEN - Folgen Sie der Website des Lebens RSS 2.0