Homepagina > Nieuws > Onze modulaire apparaten veranderen van naam en look.

SES-EUPEN en ABL SURSUM werken al jarenlang samen: we vertegenwoordigen het merk ABL SURSUM al meer dan 60 jaar op de Belgische markt.

Met name op het gebied van netspanningsbeveiliging was ABL SURSUM in 1933 dé pionier op het gebied van de ontwikkeling van de eerste automatische veiligheidsschakelaar. Tot op heden produceert ABL SURSUM hoogwaardige veiligheidsschakelaars voor de gebouweninstallatie en de bouw van schakelinstallaties. ABL -SURSUM begon 2011 met de ontwikkeling, productie en verkoop van oplaadpunten voor elektrische voertuigen. eMobility is sinds 2018 ABL SURSUM’s grootste productsegment . ABL SURSUM zal zich in de toekomst concentreren op de kerncompetenties eMobility, connectoren en caravancomponenten.
Vanaf 2019 neemt DOEPKE de productie en de volledige distributie van veiligheidsschakelaars over.

ABL SURSUM en DOEPKE zijn al jaren met elkaar verbonden door een succesvolle strategische samenwerking. Het Duitse bedrijf DOEPKE, gevestigd in Norden, staat al meer dan 60 jaar voor het veilig gebruik van elektriciteit. Het bedrijf is een van de pioniers op het gebied van aardlekbeveiligingstechniek en is vandaag de dag een innovatieve expert op het gebied van aardlekschakelaars. ABL SURSUM en DOEPKE hebben samen een uitstekend assortiment schakelapparatuur "Made in Germany" op basis van hun kerncompetenties : leidingbeveiliging en aardlekbeveiliging.

Wat verandert er voor onze klanten in 2019?
Het merk ABL SURSUM wordt vervangen door DOEPKE. De apparaten blijven identiek, met uitzondering van enkele ontwerpdetails, zoals de kleur van de schakelhendels en de artikelnummers.


SES-EUPEN is dan ook verheugd u ook in de toekomst hoogwaardige
apparaten "Made in Germany" te kunnen aanbieden.

Copyright SES-EUPEN - Folgen Sie der Website des Lebens RSS 2.0